Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Belvedere Luxury Suites

Descriere

Amplasare

Ideal pentru turiști de la plajă și familii hotelul la plajă se află într-o zonă liniștită, la Vassilikos la cam 800 de m de plaja cu nisip, în centrul orașului Vassilikos, la atracțiile turistice se ajunge în aproximativ 1 km. Cele mai apropiate restaurante și locuri de ieșit în oraș sunt la 500 de m. Cel mai apropiat aeroport este Zakynthos (ZTH), distanța este de aproximativ 20 de km.

Dotări

Aparthotelul cu aer condiționat oferă 40 de suite, 10 apartamente și 10 camere duble ce se află atât într-o clădire principlă cu 3-etaje cât și în o clădire auxiliară cu 2 etaje. Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea aparthotelului. Printre serviciile oferite se numără asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și un medic de la hotel. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. În chicinetă se află un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul, DVD player-ul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și tenis. O sală de fitness, tenis de masă și biliard fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. La locul de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa, terapii prin masaj și un solariu. Programul de divertisment cuprinde un miniclub și muzică live. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Aparthotelul oferă o serie largă de posibilități de a lua masa. Pot fi rezervate pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. La mic dejun clienții se servesc de la bufetul bogat. Diverse mâncăruri à la carte pot fi alese la prânz și cină. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie