Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Astir Notos este situat în satul plin de viață Potos. Acest hotel modern, elegant, de 4 * este situat la doar 250m de plaja si la aproximativ aceeași distanță de centrul localității.
Full descriptionHotelul este format din 29 camere. Fiecare cameră are un caracter personal. Diferite culori, mobilier, baie si perdele. Toate camerele sunt dotate cu facilități moderne: aer conditionat, telefon, TV prin satelit, frigider și balcon. Piscina este cu apă dulce, are o forma frumoasa de Fjord și un jacuzzi gratuit. Prosoapele pentru piscină și plajă sunt disponibile cu un cost suplimentar mic. Bucurați-vă de bufetele delicioase la restaurantul hotelului, care oferă o combinație ideală de mancaruri grecești, mediteraneene și europene care vor satisface toate gusturile. Serviciile de înaltă calitate ale hotelului Asir Notos și atmosfera sa caldă, prietenoasă va face oaspeții să se bucure de un concediu adevarat.Additional infoNumber of rooms0

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.