Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Fabulos 8.9 Booking.com Hotelul si-a luat numele dupa numele antic al insulei Thassos, care inseamna „insula cu vreme minunata si climat sanatos”. Construit intr-o gradina de 11000 mp, la 300 m de portul Limenas si 600 m de plaja, hotelul este recomandat cuplurilor si celor care doresc sa viziteze imprejurimile. Pe plaja sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul este situat la 300 m de portul Limenas, la 600 m de plaja. Plaja Makryammos este la 3 km distanta, iar renumita plaja Chrissi Ammoudia (Golden Beach) este la 12 km distanta. In apropierea hotelului se gasesc magazine.

Facilitati hotel

Hotelul are receptie 24h, camera pentru bagaje, bancomat, seifi la receptie (contra cost), parcare, spalatorie, servicii medicale la solicitare, inchiriere masini, acces gratuit la internet WIFI, restaurant, snack bar, bar la piscina, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele gratuite, loc de joaca pentru copii, teren de tenis, sala TV.

Facilitati camere

Toate cele 50 de camere ale hotelului dispun de aer conditionat (contra cost), balcon, telefon, TV satelit, canale de muzica, acces gratuit la internet, baie cu dus, uscator de par, frigider. Camerele duble au capacitatea maxima de 3 persoane.

Sport si divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara, teren de tenis, sala comuna cu TV. In port si pe malul marii sunt restaurante si baruri, magazine.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun bufet (08:00-10:00) in restaurantul principal. Hotelul mai are un snack bar si un bar la piscina.

Facilitati copii

Cei mai mici oaspeti ai hotelului au la dispozitie un loc de joaca in aer liber. In restaurant exista scaune inalte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie