Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EVILION & STILVI

Descriere

Foarte bine 8.1 Booking.com Hotelul format din 2 cladiri asezate langa o piscina, are o atmosfera familiala si servicii foarte bune. Plaja cu nisip din Nei Pori este la numai 50 m de hotel. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Localizare

Hotelul se afla la 50 m de plaja cu nisip din Nei Pori. In apropiere sunt o serie de atractii turistice: Muntele Olimp, Castelul Platamonas, anticul Dion. Orasul Salonic se afla la 100 km. Hotelul este recomandat familiilor cu copii.

Facilitati hotel

Hotelul are receptie 24h, magazin de cadouri, room service, inchiriere masini si biciclete, lift, seifuri, magazine, parcare in apropiere, acces gratuit la internet WIFI, restaurant, bar, snack bar, piscina exterioara, centru fitness. Sunt acceptate animalele de companie, la solicitare si fara costuri suplimentare.

Facilitati camera

Toate cele 31 de camere autelefon, TV satelit, seif, mini bar, baie cu dus, uscator de par, balcon, acces gratuit la internet WIFI. Camerele duble au 25 mp si capacitatea maxima de 3 persoane. Camerele Junior Suite au 35 mp, au baie cu cada sau cabina de dus, un balcon cu vedere spre mare si capacitatea maxima de 3 persoane (un pat matrimonial si o canapea). Camerele Family Suite au 45 mp, baie cu cabina de dus si capacitate maxima de 2 adulti si 2 copii, sau 3 adulti si 1 copil.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun (bufet) si cina (meniu). Hotelul are restaruant, un snack bar la piscina si un bar pe plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.