Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OBZOR BEACH RESORT

Descriere

Hotelul Obzor Beach 4* este situat pe plaja cu nisip din statiunea Obzor, oferind turistilor numeroase facilitati pentru petrecerea timpului liber, indiferent de varsta acestora. Confortul si eleganta prezente in camerele hotelului, spectacolele de divertisment si animatie, dar si serviciile hoteliere de inalta calitate anunta un sejur relaxant si plin de amuzament.
Localizare

Hotelul Obzor Beach 4* este situat pe plaja cu nisip din statiunea Obzor, la doar 2 km distanta de centru statiunii.

Facilitati hotel

Hotelul de 4* dispune de numeroase facilitati pentru a oferi turistilor confort si un sejur linistit: piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele de soare, spectacole de animatie, facilitati pentru copii, restaurant principal si a la carte, bar la piscina, snack bar, centru SPA, miniterenuri de fotbal si golf, volei pe plaja.

Facilitati camere

Apartamentele sunt sunt atent decorate si mobilate, fiind prevazute cu dormitor, living cu o mica chicineta, aer conditionat, TV, telefon, uscator de par, minifrigider, seif contra cost, facilitati pentru ceai si cafea.

Sport si divertisment

Sejurul relaxant si plin de buna dispozitie este facilitat de numeroase posibilitati pentru petrecerea timpului liber: piscina exterioara, in jurul caruia veti regasi umbrele de soare si sezlonguri, sala de fitness, volei pe plaja, miniteren de golf, boccia, sah, miniteren de fotbal, sala de aerobic, spectacole de animatie. Contra cost, va puteti bucura de masa de tenis, biliard si darts.

Drinks & Food

Turistii se pot delecta cu diferite preparate culinare internationale si locale, traditionale bulgaresti, in cadrul restaurantului principal “Castello” si la restaurantul a la carte “Paralia”. Pe langa acestea, la barul de langa piscina, snack barul si clubul de seara se pot consuma felurite bauturi alcoolice si nonalcoolice.

Facilitati copii

Copii se pot bucura de numeroasele servicii si facilitati special create pentru acestia: piscina exterioara, loc de joaca, scaune si meniuri la restaurant, miniclub, spectacole de animatie de 6 ori pe saptamana. Contra cost, este asigurat serviciu de babysitting si patut in camera.

SPA & Welness

Centrul SPA cuprinde sala de fitness, spatiu pentru aerobic, jacuzzi, sauna, baie de aburi, salon de infrumusetare.

Site web

www.obzorbeachresort.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.