Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENTIDO GOLDEN STAR

Descriere

Hotelul Sentido Golden Star (fost Obzor Beach Izgrev) este situat pe faleza statiunii Nisipurile de Aur si va promite o vacanta de neuitat. Familiile cu copii sunt binevenite. Centrul statiunii cu toate atractiile sale se afla la mica distanta de hotel.
Localizare

Hotelul a fost complet renovat in sezonul 2013 si se impune pe piata turistica din Nisipurile de Aur cu servici de calitate si camere foarte confortabile. Hotelul este aplasat ideal, la numai cativa meti de plaja cu nisip fin si la mai putin de 1 km de centru statiunii Nisiputile de Aur.

Facilitati hotel

In cadrul hotelului turistii pot beneficia de numeroase facilitati precum: sala de aerobic, teren de tenis, biliard, darts, programe muzicale si de divertisment, volei, facilitati pentru copii, centru SPA modern echipat, facilitati medicale, piscina exterioara, piscina interioara, gradina, terasa, internet WIFI gratuit in zonele publice, restaurant cu meniuri variate, lobby bar.

Facilitati camere

Toate camerele sunt prevazute cu aer conditionat, balcon propriu spatios, telefon, TV prin satelit, baie proprie dotata cu cada/cabina de dus si uscator de par, minibar, acces internet (contra cost).

Sport si divertisment

In ceea ce priveste zona de sport si divertisment, turistii se pot distra si beneficia de o vacanta cat mai placuta prin intermediul urmatoarelor: teren de tenis, biliard, volei, darts, programe muzicale si de divertisment, piscina exterioara, sala de fitness, lobby bar, aerobic.

Drinks & Food

Turistii pot servi masa in restaurantul principal care dispune de terasa si ofera meniuri variate ori la restaurantul a la carte cu specific mediteranean. De asemenea, turistii pot socializa si servi bauturi racoritoare alcolice si nonalcolice in Lobby bar, barul de la piscina Sky bar si Blue bar.

Facilitati copii

Hotelul le ofera copiilor o vacanta placuta si plina de activitati alaturi de parintii lor, prin urmatoarele facilitati: spatiu de joaca, piscina amenajata cu topogane, mini club, mini disco, babysitting, programe muzicale si de divertisment.

SPA & Welness

Turistii se pot relaxa si rasfata in cadrul centrului SPA, unde beneficiaza de facilitati precum: sala de fitness, tratamente medicale, salon de masaj, tratamente de infrumusetare faciala si corporala, coafor, sauna, baie de aburi, piscina interioara cu apa minerala, jacuzzi, gimnastica, aromaterapie.

Site web

http://www.sentidohotels.com/hotels/overview/bulgaria/varna/golden-star/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.