Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL

Descriere

Hotelul Royal este alegerea perfecta pentru vacanta dumneavoastra datorita localizarii excelente cu vedere panoramica la statiune, foarte aproape de centrul acesteia, de plaja si de atractiile din Nisipurile de Aur, cum ar fi parcul de distractii Aquapolis.
Locatie

Hotelul Royal este inconjurat de o zona verde si este situat foarte aproape de centrul statiunii Nisipurile de Aur, la 300 de metri de plaja si la doar 10 minute de parcul Aquapolis. In apropierea hotelului gasim diverse magazine, restaurante si cafenele. Hotelul s-a deschis in anul 2003 si a fost renovat in 2013.

Facilitati hotel

In cadrul hotelului, turistii se pot bucura de o vacanta frumoasa, avand la dispozitie urmatoarele facilitati: restaurant cu terasa, lobby bar, acces internet WiFi in lobby, bar la piscina, pizza bar, piscina interioara cu apa minerala, piscina pentru copii, birou de schimb valutar, seif (contra cost), magazine, inchirieri auto, camera de bagaje, internet cafe, sala de conferinte.

Facilitati camere

Camerele dispun de aer conditionat individual, TV prin satelit, baie proprie cu cada sau dus, telefon, mini frigider, uscator de par, balcon.

Sport si divertisment

In timpul sejurului, turistii se pot bucura de masa de tenis, darts, sah, fotbal, biliard, volei, sedinte aerobica in apa, teren multifunctional, program de animatie, aerobica.

Drinks & Food

Turistii pot servi preparate culinare deosebite in cadrul restaurantului a la carte, restaurantului de tip bufet cu preparate traditionale bulgaresti, snack bar, Lobby bar, barul de la piscina.

Facilitati copii

Copiilor le sunt puse la dispozitie Mini disco, loc de joaca, mini club, piscina pentru copii, babysitting (la cerere).

SPA & Welness

Hotelul dispune de un centru SPA ce prezinta urmatoarele facilitati: masaj, sauna, solar, sala de fitness, aroma terapie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.