Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MIMOSA SUNSHINE HOTEL COOEE

Descriere

BIne 7.3 Booking.com Hotel Mimosa & SPA este localizat in centrul statiunii Nisipurile de Aur, la mica distanta de plaja, de parcul de distractii Aquapolis si alte atractii ale statiunii.
Localizare

Hotel Mimosa este situat în stațiunea Nisipurile de Aur, la doar 200 de metri distanță de plajă și la 150 de metri de centrul statiunii.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: piscina exterioara cu tobogane de apa si sectiune pentru copii, piscina interioara, medic, farmacie, parcare, schimb valutar, inchirieri auto, camera de bagaje, spalatorie, sali de conferinte cu amfiteatru, salon de infumusetare, seif, lobby bar, bar langa piscina, cinema.

Facilitati camere

Hotelul pune la dispozitia turistilor un numar de 294 camere duble, 51 camere duble large, 6 studiouri si 18 apartamente, toate avand in dotare baie proprie, TV satelit, telefon, minibar, aer conditionat, balcon, uscator de par, acces internet WiFi.

Sport si divertisment

Turistii se pot bucura de urmatoarele facilitati: biliard, teren de tenis, tenis de masa, darts, program de animatie, polo acvatic, baschet, boccia, volei, gimnastica, aerobica. Hotelul dispune de o echipa de animatori ce ofera animatie turistilor pe intreaga durata a zilei.

Drinks & Food

Turistii pot incerca variate preparate culinare in cadrul departamentului gastronomic. Astfel, restaurantul principal are o terasa in aer liber si ofera mic dejun, dejun si cina prin intermediul unei meniu variat. Hotelul are un restaurant a la carte cu specific Italian si o taverna graceasca. Exista baruri pe terasa, langa piscine. Lobby bar, cu terasa la piscina, unde se servesc cocktailuri bulgaresti precum si internationale.

Facilitati copii

Copii se pot bucura de camera de jocuri, teren de joaca, gradinita, mini disco, mini club, piscina pentru copii, program de animatie.

SPA & Welness

Centrul SPA din cadrul hotelului prezinta urmatoarele facilitati: sauna, sala de fitness, solar, masaj, cada cu hidromasaj, piscina interioara cu jacuzzi, baie de aburi, centrul de infrumusetare, centrul de recreere, baie de aburi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.