Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MELIA GRAND HERMITAGE

Descriere

Foarte Bine 8.0 Booking.com Melia Grand Hermitage este unul din cele mai mari si luxoase hoteluri de pe litoralul bulgaresc. Hotelul este situat intr-o zona linistita, inconjurat de gradini cu vegetatie bogata si ofera acces direct la plaja aflata la doar 3 minute de mers pe jos. La cerere, va putem oferi tarife pentru sejur 2-3 nopti!
Localizare

Hotel Melia Grand Hermitage este situat in partea centrala a statiunii Nisipurile de Aur, la o distanta de aproximativ 100 m de mare. Prin prisma pozitionarii sale, turistii se pot bucura de un sejur minunat, acestia pot avea acces la numeroase centre de divertisment si cumparaturi ce se afla in apropierea hotelului.

Facilitati hotel

Turistii pot avea o vacanta de neuitat in cadrul hotelului, datorita serviciilor ireprosabile pe care acesta le ofera si a numeroaselor facilitati de care dispune: piscina exterioara si interioara, centru SPA modern amenajat si echipat, facilitati pentru copii, servicii medicale, parcare pazita, sali de conferinte, aer conditionat, babbysitting, biliard, magazine, internet WIFI gratuit, coafor, spatiu special pentru picnic, gradina spatioasa, facilitati petru persoane cu dizabilitati, rent a car, terasa, servicii de spalatorie-curatatorie, casa de schimb valutar.

Facilitati camere

Toate camerele sunt luxos si elegant amenajate fiind prevazute cu: balcon, aer condiționat, încuietori electronice la usi, oglindă full-length, TV prin satelit, acces internet, mini- bar, seif, baie cu uscător de păr și oglindă cosmetică, balcon propriu, unde oaspetii se pot bucura de momente de relaxare.

Sport si divertisment

Turistii se pot distra si relaxa prin intermediul unor activitati precum: biliard, teren de tenis, mini golf, piscina exterioara, bar la piscina, gimnastica in apa, programe sportive si de relaxare, cazinou, sala de muzica, sala de finess.

Drinks & Food

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele locuri unde acestia se pot delecta cu preparate diverse: restaurantul principal unde se servesc preparate din bucataria internationala, restaurantul tip bufet "La Terazza" unde se servesc preparate din bucataria traditionala bulgareasaca dar si din bucataria internationala, dar si restaurantul a la carte cu specific mediteranean. De asemenea, turistii pot servi cafele si bauturi racoritoare in cadrul barului de la piscina Sunshine Cafe Outdoor, Cafe Roma Lobby si The Level Lounge.

Facilitati copii

In ceea ce priveste divertismentul celor mici, acestia au la dispozitie piscina special amenajata cu topogane, spatii de joaca, camera de jocuri, mini club, mini disco pentru copii cu varste cuprinse intre 4-12 ani, programe sportive si de animatie, babysitting.

SPA & Welness

Turistii se pot relaxa in cadrul centrului SPA modern echipat: sala de fitness, salon de masaj, salon de infrumusetare, jacuzzi, sauna, baie de aburi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.