Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARINA GRAND BEACH

Descriere

Foarte Bine 8.4 Booking.com Hotelul se afla foarte aproape de plaja din sudul statiunii Nispiurile de Aur. Dispune de un bar panoramic pe acoperis. De asemenea, accesul la internet este gratuit!
Localizare

Hotelul se afla foarte aproape de plaja din sudul statiunii Sunny Beach, intr-o zona de parc.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de acces la internet in mod gratuit, camere cu vedere la mare, sala de ftness, zona de relaxare, restaurant, o piscina in aer liber, servicii de rent a car si room service. De asemenea, turistii au la dispozitie un spatiu de parcare.

Facilitati camere

Cele 234 de camere au in mare parte vedere la mare, fiind dotate cu minibar gratuit,aer conditionat, baie proprie, uscator de par, televizor, telefon.

Drinks & Food

Hotelul ofera un bar pe acoperis, un bar cu terasa la mezanin, un magazin de dulciuri, snack bar, si un restaurant cu preparate internationale.

Facilitati Copii

Hotelul ofera servicii pentru familii, mai exact: canale TV pentru copii, echipament de joaca pentru exterior si babysitting/servicii pentru copii.

Spa & Wellness

In cadrul hotelului , turistii pot opta pentru sala de fitness is squash, baie de aburi, zona de relaxare si salon de infrumusetare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.