Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MADARA

Descriere

Hotelul Madara este situat in zona centrala a statiunii Nisipurile de Aur, inconjurat de vegetatie bogata, in apropierea atractiilor statiunii si a parcului de distractii Aquapolis.
Locatie


Hotelul Madara este amplasat in zona de parc a statiunii Nisipurile de Aur, la circa 300 de metri de centru si la 350 m de plaja cu nisip fin.

Facilitati hotel

Turistii pot petrece o vacanta placuta in cadrul hotelului, uitand de stresul si grijile cotidiene prin intermediul facilitatilor de care acestia pot beneficia: piscina exterioara si interioara, gradina spatioasa, terasa, biliard, tenis de masa, darts, mini golf, centru SPA modern echipat, facilitati pentru copii, programe de animatie si divertisment, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, restaurante cu meniuri variate, lobby bar, WIFI gratuit in zonele publice, rent a car, servicii de spalatorie-curatatorie, sali de conferinta, sali pentru petreceri, salon de infrumusetare, spatii pentru nefumatori. Animalele de companie sunt acceptate in cadrul hotelului contra cost.

Facilitati camere

Camerele sunt prevazute cu aer conditionat, baie proprie dotata cu cabina de dus si uscator de par, telefon, TV, seif si balcon amenajat cu masute si scaune unde turistii se pot relaxa si admira spatiile verzi ce inconjoara hotelul.

Sport si divertisment

In ceea ce priveste sportul si divertismentul in carul hotelului, turistii au la dispozitie o gama variata de activitati precum: piscina exterioara, teren de tenis, biliard, darts, mini golf, volei, sala de fitness, gimnastica in apa, programe de animatie si divertisment.

Drinks & Food

Turistii isi pot satisface placerile culinare in cadrul restaurantului tip bufet care ofera preparate din bucataria traditionala bulgareasaca, restaurantul a la carte unde se pot servi delicatese din bucataria europeana si o varietate de fructe de mare si restaurantul principal Madara care ofera meniuri variate si seri tematice. De asemenea, turistii se pot bucura de gratarul amenajat in gradina hotelului si pot servi bauturi racoritoare in lobby bar si barul de la piscina.

Facilitati copii

Copii se pot bucura de facilitati precum: spatii special amenajate pentru copii, piscina cu topogane, camera de jocuri, mini club, programe sportive si de divertisment menite sa le dezvolte imaginatia si sa ii binedispuna pe cei mici.

SPA & Welness

Zona de relaxare din cadrul hotelului este concretizata sub forma centrului SPA in cadrul caruia turistii se pot bucura de piscina interioara, programe de infrumusetare, masaj, sauna, baie de aburi.

Site web

http://www.hotelmadara.com/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.