Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRIFID VISTAMAR

Descriere

Superb 9.2 Booking.com Hotelul Vistamar (fost Astoria Beach) este situat in prima linie de hoteluri, la doar 300 de metri de malul marii si promite o vacanta relaxanta intregii familii. Este ce de-al treilea hotel incorporat in latul hotelier Grifid si a fost renovat complet in 2010-2011, iar in 2013 s-a construit o noua aripa.
Localizare

Hotelul Grifid Vistamar este amplasat intr-o zona linistita, pe o alee din stațiunea Nisipurile de Aur, langa plaja cu nisip.

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai un sejur relaxat prin intermediul unor facilitati precum: 3 restaurante, restaurantul principal cu terasa exterioara, restaurant “snack McGree” si un restaurant a la carte, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, piscina interioara cu acuzzi, barcentru SPA, mini club pentru copii cu loc de joaca, parcare (contra cost), club de noapte, teren de joaca pentru copii, camera de bagaje, spalatorie-uscatorie, sala de conferinta, programe sportive si de divertisment.

Facilitati camere

Camerele sunt echipate cu aer conditionat centralizat, mocheta, TV satelit, balcon, seif si acces internet WiFi contra cost, mini bar.

Sport si divertisment

Turistii se pot bucura de o varietate de activitati precum: yoga, Back Fit, Kick Box, aerobic, gimnastica acvatica, darts, pilates, zumba, tenis de masa, teren multifunctional de volei, baschet si fotbal in hotelul Grifid Bolero.

Drinks & Food

Turistii pot lua masa la restaurantul principal “Vistamar”, elegant si spatios, cu terasa exterioara, ce ofera clientilor sai vedere la mare. Totodata turistii pot savura o varietate de bauturi alcoolice si non alcoolice la barul la piscina, la snack bar si barul pe plaja.

Facilitati copii

Copii se pot bucura de urmatoarele facilitati: piscina special amenajata pentru copii, mini club, teren de joaca, serviciu de babysitting la cerere, gradinita.

Site web

Turistii isi pot petrece timpul liber si se pot relaxa in cadrul centrului SPA: tratamente corporale, masaj la cerere, sauna, baie de aburi, salon de infrumusetare, coafor, piscina interioara, sala de fitness, centrul medical.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.