Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRIFID BOLERO

Descriere

Superb 9.1 Booking.com Hotelul Grifid Bolero este situat la aproximativ 50 m de malul marii, in zona linistita a statiunii. Este un hotel cunoscut pentru serviciile de calitate oferite clientilor!
Localizare

Hotelul Grifid Bolero din Nisipurile de Aur este localizat langa plaja si zona comerciala, fiind inconjurat de vegetatie bogata si linistitoare. In apropierea sa se afla orasul Varna, la o distanta de 20 km.

Facilitati hotel

In cadrul hotelului turistii pot beneficia de facilitati precum: 5 restaurante, 4 piscine, 3 baruri, piscina exterioara, mini bar, parcare si garaj subteran (contra cost), sala de conferinta, club de noapte, Internet Cafe, magazine, parcare (contra cost), centrul SPA, teren de tenis, schimb valutar, camera de bagaje, spalatorie-calcatorie.

Facilitati camere

Capacitatea totala de cazare a hotelului este de 291 camere standard si 6 apartamente, organizate si decorate modern. Camerele sunt echipate cu baie proprie, mocheta, uscator de par, telefon, aer conditionat, TV satelit, mini bar (contra cost), seif si acces internet WiFi contra cost, balcon/terasa.

Sport si divertisment

Turistii se bucura de o varietate de activitati precum: 2 terenuri de tenis, teren de fotbal, teren de volei si de baschet, piscina interioara, aerobic in apa, pilates, Tae Bo, Zumba, Yoga, Back Fit, Kick Box, gimnastica in piscina, polo, darts, boccia, biliard, spectacole de divertisment si seri tematice.

Drinks & Food

Turistii pot lua masa la restaurantul principal, la restaurantul “Grill”, Snack ori in cadrul celor doua restaurante a la carte, cu specifici bulgaresc si asiatic. In cadrul restaurantelor a la carte ale hotelului se organizeaza nopti tematice. De asemenea, turistii pot savura de bauturi alcoolice si non alcoolice, la barul de la piscina, la bar salon si la dizzy disco bar.

Facilitati copii

Copii pot o vacanta frumosa alaturi de parintii lor avand la dispozitie urmatoarele facilitati: mini club, loc de joaca, piscina pentru copii, mini disco, jocuri electronice, gradinita, babysitting.

SPA & Welness

Hotelul pune la dispozitia turistilor un centru SPA modern amenajat si utilat care dispune de: sala de fitness, masaj, tratamente corporale, sauna, baie de aburi, salon de infrumusetare, coafor, jacuzzi, baie turceasca, tratamente cu namol, centrul medical.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.