Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELENA

Descriere

Bine 7.0 Booking.com Elegantul Hotel Elena este situat in partea de sud a parcului statiunii Nisipurile de Aur, la doar 180 m de plaja cu nisip fin. Arhitectura în stil modern si atmosfera confortabila fac Elena un loc de vacanta atractiv. Hotelul este situat intr-o zona linistita si pasnica!
Localizare

Hotel Elena este situat in partea de sud a statiunii Nisipurile de Aur, la 200 m de plaja, aproape de centrul statiunii, la 17 km de Varna. Constructia a fost finalizata in 2004 si ofera spatii cu o arhitectura moderna si design interior placut.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de camere spațioase, cele mai multe dintre ele cu vedere la mare. De asemenea, parcarea este nepazita si contra cost (aproximativ 10 leva/masina/zi). In plus, proprietatea pune la dispozitie un coafor si un salon de infrumusețare. Serviciile de sanatate includ sala de fitness, sauna disponibila la un cost suplimentar și masaje.

Facilitati Camera

Fiecare camera are frigider, TV prin cablu si baie cu dus sau cada și articole de toaleta gratuite.

Sport si Divertisment

Sunt disponibile programe de divertisment de zi și de seara. Mesele sunt servite in restaurant, iar hotelul are si un mic supermarket.

Drinks & Food

Hotelul Elena ofera nonstop servicii all inclusive, care includ bufete de mic dejun, pranz și cina. Pe tot parcursul zilei sunt oferite gustari calde si reci, iar bauturi răcoritoare sunt disponibile nontop.

Facilitati Copii

Hotelul ofera babysitting si teren de joaca pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.