Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in statiunea Mamaia Nord, la 300 de metri de plajă, Almar Luxury este un hotel de 4 stele, cu piscină in aer liber. Restaurantul hotelului oferă preparate din bucătăria mediteraneană.

Toate camerele hotelului au aer conditionat si TV cu ecran plat, iar unele camere oferă si vedere la mare. Toate camerele au birou, pentru oaspetii care doresc să combine timpul liber si călătoriile de afaceri.

Personalul de la receptia cu program nonstop este vorbitor de limba engleză si franceză. La piscină sunt disponibile sezlonguri si umbrele si vă puteti relaxa si la cada cu hidromasaj.

Oaspetii isi pot incepe dimineata cu un mic dejun tip bufet. La sfarsitul zilei, acestia se pot relaxa cu o băutură la bar.

Cazinoul Mamaia se află la 8 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Mihail Kogălniceanu, situat la 22 km de Almar Luxury, iar un serviciu de transfer poate fi asigurat la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie