Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul este amplasat in apropierea AquaMagic, Telegondolă si la 50 m de plajă. A fost renovat si reclasificat la 3 stele in toamna anului 2013. Hotelul este format din 130 de camere, dintre care 61 cu pat matrimonial, 60 cu pat twin si 9 apartamente, clasificate la 3 stele.

Camere: Apartamentul este mobilat cu un living (canapea extensibilă) şi dormitor (pat matrimonial: 1.80/1.90), 2 televizoare LCD, aer condiţionat, răcitor, două grupuri sanitare, două balcoane, uşi cu acces pe bază de cartela, uscator de par, seif si telefon. Recomandam cazarea a 2 adulti +2 copii sau 3 adulti + 1 copil.
Camerele duble cu pat matrimonal - 60 de camere cu pat matrimonial (dimensiune: 1.40/1.90) dotate cu aer condiţionat, tv LCD, răcitor, grup sanitar, mobilier nou, uşă cu acces pe bază de cartela, uscator de par, seif si telefon. Se pot caza maximum 2 adulţi, fără copii.
Camere duble cu pat twin - 61 de camere cu două paturi (dimensiune: 0.90/1.90) dotate cu aer condiţionat, tv LCD, răcitor, grup sanitar, mobilier nou, uşă cu acces pe bază de cartelă, uscator de par, seif si telefon, unde recomandăm cazarea a 2 adulţi cu 1 copil sau 2 adulţi cu 2 copii (pat pliant contra cost)..

Facilitati hotel: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, sistem de acces pe baza de cartela magnetica, TV, balcon, minibar, baie renovata. In camerele duble matrimoniale se pot caza 2 adulti si 1 copil, fara pat suplimentar, sau 2 adulti si 2 copii, fara pat suplimentar (dimensiunile camerei nu permit amplasarea unui pat suplimentar). In camerele duble cu 2 paturi se pot caza 2 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii, cu pat suplimentar daca se solicita.
Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila si dormitor. Dotarile includ aer conditionat, 2 televizore LCD, 2 balcoane, sistem de acces pe baza de cartela magnetica, minibar, 2 bai, mobilier nou. Apartamentele au capacitatea maxima admisa de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 3 copii.

Facilitati copii:

  • FACILITATI COPII:
    2 adulti + 1 copil (max 12 ani) = gratuit
    2 adulti + 2 copii = un copil intre 0-12 ani are gratuitate iar pentru al doilea copil cu varsta intre 0-16 ani se achita pat pliant obligatoriu.

    Cazarea in plat pliant se face pana la varsta de 16 ani.

Nu se accepta animale de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.