Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Briza Boutique cm

Descriere

Hotel Briza - clasificat 3 stele, este situat in partea central-nordica a statiunii Mamaia (zona Complex Vega), la numai 20 de metri de plaja, fiind destinat atat tinerilor doritori de distractie in cele mai faimoase cluburi de pe litoral cat si familiilor cu copii, oferind confort, eleganta si servicii de inalta calitate.

Plaja din zona este amenajata, fiind patru sectoare de plaja cu diferite preturi pentru sezlonguri. Acestea sunt dotate cu beachbaruri unde puteti servii cocktail-uri sau diferite bauturi in timp ce va relaxati pe sezlong.


Camere duble standard: suprafata de 22 mp, dotate cu pat matrimonial, baie proprie cu cabina dus, aer conditionat, LCD, TV cablu, frigider minibar, uscator de par, Wi-Fi.
Studiourile au aprox 35mp studio si sunt formate dintr-un ansamblu de living si dormitor open space dotate cu canapea extensibila, fotolii si pat matrimonial este potrivit turistilor care doresc sa petreaca timp indelungat in liniste si confort. Facilitatile oferite gratuit sunt: aer conditionat, LCD, TV cablu, frigider minibar, uscator de par, Wi-Fi.


Terasa de la etajul 5 este exact ceea ce va puteati dori si locul ideal unde va puteti petrece timpul alaturi de cei dragi. Este un loc comun pentru toti turistii nostri, aceasta are ca destinatie un lounge unde acestia pot consuma diverse bauturi si sa priveasca marea in acelasi timp.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.