Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AFITIS BOUTIQUE

Descriere

Fabulos 8.9 Booking.com Hotelul este amplasat intr-o oaza de liniste, pe malul marii, intr-un loc retras, cu gradini verzi, nisip fin si ape cristaline. Hotelul este recomandat cuplurilor care isi doresc o vacanta relaxanta si linistita, in conditii de lux.
Localizare

Hotelul este situat pe malul marii, langa o plaja cu nisip, in localitatea pitoreasca Afitos, pe bratul Kassandra al peninsulei Halkidiki. Centrul statiunii este la 5 minute de mers pe jos. Stradutele pietruite din centru sunt presarate cu magazine, restaurante si baruri. Orasul Salonic este la 90 km.

Facilitati hotel

Hotelul cu 50 de camere luxoase are receptie 24h, camera pentru bagaje, inchiriere masini, seifuri, lift, room service, presa pentru pantaloni, spalatorie-calcatorie, acces gratuit la internet WIFI in zonele publice, piscina exterioara, cada fierbinte/jacuzzi, tenis de masa, masaj, 2 restaurante, bar, snack bar.

Facilitati camera

Toate camerele au balcon sau terasa cu vedere spre mare, baie cu cabina de dus sau cada, uscator de par, halate si papuci, TV satelit, aer conditionat, acces gratuit la internet WIFI, mini bar, masina pentru cafea Nespresso, seif. Camerele Deluxe au cca 20 mp si capacitate maxima de 2 persoane. Camerele Deluxe Junior Suite au 35 mp si capacitatea maxima de 2 adulti si 1 copil.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun si cina bufet in restaurantul principal. Mai exista un restaurant A la carte cu specific grecesc si pescaresc si un bar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.