Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Scor Booking.com: 8.7 Fabulos Lily Ann Beach este situat pe plaja in peninsula Sithonia, Halkidiki. Este inconjurat de flori si palmieri si are acces direct la plaja din Elia. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul Acrotel Lily Ann Beach de 3 stele este situat in peninsula Sithonia, Halkidiki, Grecia. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Macedonia din Salonic. La cativa km de hotel se afla satele cosmopolite Neos Marmaras si Nikiti, cu o priveliste minunata. Plaja renumită Vourvourou este situată la 20 km. Are acces imediat la plaja, avand plaja privata si sezlonguri.

Facilitati hotel

Proprietatea detine o parcare privata, piscina in aer liber cu sezlonguri si umbrele, terasa, gradina si gratar la cost suplimentar, Wi-fi gratuit, camere cu priveliste, bar la piscina, prosoape de plaja, restaurant, mic dejun in camera, receptie deschisa nonstop, servicii curatatorie si transfer aeroport la cost suplimentar, de asemenea si drumetii si scufundari in afara locatiei la cost suplimentar.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, tv, uscator, articole de toaleta, camere pentru nefumatori, room service, mic dejun in camera.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie