Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Tirena se afla aproape de orasul vechi din Dubrovnik, pe coasta Peninsulei Babin Kuk,la o distanta de 200 m fata de plaja. Fiind inconjurat de spatii verzi impresionante si mare, hotelul ofera un cadru linistit, reprezentand locatia ideala pentru petrecerea unui sejur placut si relaxant. Hotelul este preferat in general de catre cupluri.
Localizare

Hotelul Tirena se afla aproape de orasul vechi din Dubrovnik, pe coasta Peninsulei Babin Kuk,la o distanta de 200 m fata de plaja. Tirena se afla la o distanta mica de mers cu autobuzul fata de centrul istoric. Statia de autobuz se afla in imediata vecinatate.

Facilitati hotel

Tusristii beneficiaza de urmatoarele facilitate: parcare gratuita, Wifi gratuit, magazine cu suveniruri, seif, centru spa, piscine in aer liber, teren de tenis, ciclism, tenis de masa, facilitate pentru copii, bowling, scufundari, seri de muzica, programe de divertisment pentru adulti si copii, casa de schimb valutar, camera de bagaje, servicii de spalatorie.

Facilitati camere

Turistii se pot caza in camere spatioase si moderne ce ofera vedere la parcul verde sau la frumoasa mare albastra. Toate camerele sunt prevazute cu urmatoarele facilitate: aer conditionat, balcon sau terasa, TV satelit, mini bar, seif, baie proprie, Wifi gratuit.

Sport si divertisment

Turistii isi pot petrece timpul liber participand la activitati precum: piscine in aer liber, teren de tenis, ciclism, tenis de masa, bowling, scufundari, seri de muzica live, programe de divertisment.

Drinks & Food

In timp ce servesc micul dejun sau cina, turistii sunt incantati de maestrii bucatari, care pregatesc o varietate de specialitati locale si internationale, intr-un cadru atractiv, cu bucatarie deschisa. Atat micul dejun, cat si cina sunt tip bufet. Pe tot parcursul zilei turistii se pot bucura de o atmosfera relaxanta a barului din hol, cu terasa sau a barului de la piscina, cu vedere la mare.

Facilitati copii

Copiilor le sunt puse la dispozitie urmatoarele facilitati: piscina special amenajata si programe de divertisment.

SPA & Welness

Centrul Spa din cadrul hotelului ofera urmatoarele activitati: sauna, masaj, tratamente faciale si corporale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.