Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORFU CHANDRIS

Descriere

6,8 Booking.com Hotelul Corfu Chandris este situat in statiunea Dassia din insula Corfu, la 14 km de orasul Corfu, la 12 km de aeroport si la 10 km de port. O incursiune in paradis, acest hotel de patru stele este la doar un pas distanta de plaja proprie de nisip si este ideal pentru oaspetii doritori de mai mult spatiu si intimitate intr-o zona verde si linistita. Conectat la una dintre cele mai frumoase gradini din Corfu, ofera vedere spre Marea Ionica. O locație ideala pentru plimbari romantice de-a lungul Golfului Dassia dar si pentru o viata de noapte animata. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Localizare:

Hotelul Corfu Chandris este situat in statiunea Dassia, la 14 km de orasul Corfu, la 12 km de Aeroportul International "Kerkyra Kapodistris" si la 10 km de port.

Facilitati hotel:

213 camere recent renovate, 4 piscine în aer liber (una pentru copii), 2 restaurante cu terasa, Trattoria pe plaja, grill house, parcare gratuită în fața hotelului, plajă proprie cu nisip,cinematograf în aer liber, 2 terenuri de tenis, 1 teren de football 5x5, 2 jacuzzi in aer liber, 3 baruri la piscină, 1 bar pe plajă, sala de lectura, sala TV, coafor, chioșc de ziare - magazin de suveniruri, magazin de bijuterii, sală de fitness cu sauna, jacuzzi, baie de aburi și facilitatea de masaj, club pentru copii și loc de joacă pentru copii, sala de conferințe de până la 400 de persoane.

Facilitati camere:

Corfu Chandris găzduiește 213 camere rafinate in cladirea principala sau bungalouri, recent renovate, toate cu balcoane frumoase, cu vederi impresionante la mare sau cu vedere spre grădinile liniștite ale hotelului.
Toate camerele sunt dotate cu A/C controlat individual, balcon sau terasa, radio și TV cu canale prin satelit, baie cu uscător de păr și articole de toaletă, mini-bar, seif digital, detectoare de fum si sprinklere.

Sport si divertisment:

Ideal pentru turistii ce doresc o vacanta activa, hotelul ofera facilitati pentru practicarea sporturilor nautice, parașutism, biliard, tenis de masa, volei, golf putting, jocuri electronice, echitatie (10 km distanta de hotel), teren de golf 18 gauri (5 km) si scuba diving (5 km).

Drinks and food:

Alkinoos Restaurant : situat în holul hotelului, cu vedere spre grădinile liniștite ale golfului Dassia, acesta servește Mic dejun tip bufet de la 07:30-10:00 am și cină tip bufet de la 19:00-21:30. Meniuri pentru copii sunt de asemenea disponibile, precum și mâncăruri pentru diabetici și vegetarieni.
Trattoria Nettuno : restaurant a-la-carte la plaja, ofera specialități italiene într-un mediu liniștit de la 12:00-16:00 si 19 :30-00:30. Deschis din iunie până în august .
Nafsika Bar: barul principal al hotelului, situat în zona de lobby, servește cocktail-uri și băuturi de la 17:00-01:00.
Lagoon Bar: situat pe terasa de la piscină, este deschis zilnic de la 10:00-18:00 si servește gustări , băuturi și cocktailuri.
Esperides Beach Bar: situat pe plaja, este deschis zilnic de la 10:00-18:00 si servește gustări, băuturi și cocktail-uri.
Room-service, disponibil la cerere, contra cost.
Dress Code: Smart Elegant (pantaloni lungi necesari pentru domni si incaltaminte adecvata)

Facilitati copii:

Cei mici au la dispozitie o piscina, club - camera de jocuri si un teren de joaca.

Spa si Welness:

Corfu Chandris are o sală de gimnastică excelenta cu facilitati pentru fitness și spa cu caracteristici impresionante. O lista detaliata a echipamentelor CYBEX cele mai bune echipamente disponibile la nivel mondial, gasiti pe site-ul hotelului. SPA-ul include: salon de masaj - sauna - jacuzzi - baie de aburi - o piscina exterioara, încălzita în lunile mai reci, situata chiar la intrarea in sala de gimnastica.

Website:

www.chandris.gr

ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

Protectia datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate de fiecare client, solicitate de prestatorii de servicii (transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc ), se face cu acordul fiecarui client in parte. Prelucrarea se va face in conformitate cu dispozitiile Regulamentului UE679/2016 in scopul furnizarii serviciilor turistice.

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/

Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.

Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.