Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ZARA COMPLEX

Descriere

ZARA COMPLEX 4* - Bansko

Prezentare oficiala hotel : http://zarabansko.com/en/

Complexul Zara este situat la marginea varfului Todorka din statiunea Bansko,la 900 de metrii telecabina din Bansko si la 800 de metrii de centru orasului Bansko.

Cea mai apropiata partie/instalatie : distanta pana la telecabina este de 900 m.

Transfer la partii: Turistii acestui hotel pot opta pentru serviciul de shuttle gratuit pana la/ de la statia de ski care este disponibil la un anumit orar fix.

Relaxare: Complexul Zara are toate conditiile necesare pentru a va oferii o experienta de relaxare de neuitat. Ca si facilitate si servicii puteti opta pentru : piscina (interioara pentru copii si adulti), jacuzzi, hamman, sauna , masaje, sala de fitness, sala de relaxare si baie cu aburi.

Servicii de masa: mic dejun / demipensiune

Servicii pentru copii: Hotelul oferta loc de joaca amenajat si complet echipat in interior dar si in curtea hotelului. Animatorii cu calificare vor avea grija de copii Dumnevoastra si se vor ocupa de activitatile educative alaturi de ei.

Localizare: Complexul Zara este deschis in anul 2014,este situat aproape de centrul orasului, la 160 km de aeroportul din Sofia, 145 de km de Aeroportul din Plovdiv. In jurul hotelului ,la o distanta mica regasiti o serie de localuri primitoare si magazine/supermarketuri ( 200m ).

Facilitati hotel: Hotelul are un restaurant mare cu o multime de preparate diversificate, implicit si gustari traditionale bulgaresti autentice si specialitati rafinate. Capacitatea maxima a restaurantului este de 100 de persoane. Hotelul ofera si seri tematice in incinta restaurantului cu diverse specialitati international.
Facilitatile hotelului : restaurant, gradina de vara cu zona de gratar, lobby bar, Wi-fi , centru Wellness, room service, 2 Sali de conferinta, sala de animatie, spalatorie,parcare ( contra cost cea pazita 6 euro/zi).
Servicii gratuite ale hotelului sunt : piscina interioara cu sectiunea pentru copii, sala de fitness, sauna, baie de aburi , zona de relaxare si jacuzzi.
Servicii contra cost : masaj si baie turceasca, spalatorie, parcare pazita.

Facilitati camere : Hotelul de lux de patru stele este o optiune primitoare pentru o calatorie cu prietenii sau familia . Spatiile si camerele sunt echipate complet la cel mai intalt standard . Hotelul Zara ofera : 16 camere duble standard, 47 camere duble deluxe , 22 de apartamente cu un dormitory si 3 studiouri si 1 casa cu doua dormitoare.Unele camera ofera vedere la munte .

Hotelul are urmatoarele tipuri de camere :
-Camera dubla standard : capacitate maxima este de 2 adulti intr-un pat dublu/twin. Suprafata camerei este de 24 metrii patrati.Camera dubla standard dispune de : balcon, telefon,minibar, TV, buton de panica, Wi-Fi, Cablu Tv, incalzirea centralizata, mini seif, fierbator, prosoape si cosmetice.

-Camera deluxe : capacitatea maxima este de 2 adulti cu un copil sau 2 copii. Suprafata camerei este de maxim 51m patrati. Camera dispune de un pat dublu impreuna cu o canapea extensibila. Camera deluxe dispune de : balcon, telefon,minibar, TV, buton de panica, Wi-Fi, Cablu Tv, incalzirea centralizata, mini seif, fierbator, prosoape si cosmetic.

-Apartament cu un dormitor : capacitatea maxima este de de 4 adulti sau 2 adulti cu 2 copii. Suprafata camerei este de 55 m patrati . Apartamentul cu un dormitor dispune de : balcon, telefon,minibar, TV, buton de panica, Wi-Fi, Cablu Tv, incalzirea centralizata, mini seif, fierbator, prosoape si cosmetic.

-Apartament cu 2 dormitoare : capacitatea maxima pentru acest tip de camera este de 6 persoane. Suprafata apartamentului este de 100 de metrii patrati si ofera 2 dormitoare si o canapea extensibila in camera de zi . Apartamentul este mobilat la cele mai noi tendinte de design si combina luxul cu confortul.
**Mentiune : Turistii cu varsta cuprinsa intre 6 si 11.99 ani sunt considerati copii.

Amplasarea,ospitalitatea,diversitatea si ambientul armonios emanat de personalul hotelului si activitatile puse la dispozitie de Complexul Zara 4* il claseaza ca o varianta exceptionala la indemana famiilor care doresc o mica evadare .

**********

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.