Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Winslow Elegance 3*

Descriere

Winslow Elegance Aparthotel 3* - Bansko

Prezentare oficiala hotel: http://winslow-hotels.com/winslow-elegance/

La poalele muntilor Pirin, doar la o altitudine de peste 925 m se afla aparthotelul Winslow Elegance intr-o zona linistita.

Cea mai apropiata partie/instalatie: distanta este de 900 m.

Transfer la partii: shuttle bus contra cost.

Relaxare: Winslow Elegance este un aparthotel aflat intr-o zonalinistita, departe de zgomotul si agitatia orasului. Sunt apartamente spatioasecu centru de relaxare si loc de joaca pentru copii.

Servicii de masa: Locatia nu ofera restaurant pentru serivirea meselor.Apartamentele ofera colt de bucatarie unde turistii pot sa-si pregateasca omasa delicioasa folosind produse si condimentele locale.

Servicii pentru copii: Spatiu de joaca pentru copii se afla in cadrul hotelului sisa nu omitem natura ce inconjoara zona propice pentru drumetii si jocuri in aerliber.

Localizare: La poalele muntilor Pirin, doar la o altitudine de peste 925 m se afla aparthotelul Winslow Elegance intr-o zona linistita.

Facilitati hotel: Aparthotelul ofera apartamente cu una sau doua dormitoare,ideal pentru familii cu copii si nu numai. Apartamentele sunt cu podea cuparchet, balcon, baie, colt de bucatarie utilata, Wi Fi, depozit de skiuri. Tot aici oaspetii pot sa se relaxeze la centrul spa cu sauna, oferit gratuit sicontra cost se ofera masaj (pe baza de programare).Numarul facilitatilor la hotel cresc cu oferirea de: serviciu de inchirieri masina, transfer aeroport siretur (165 km/2.1h de aeroportul Sofia sau 185km/2.5h de aeroportul Plovdin) sispalatorie - contra cost.
Parcarea costa 10 BGN/zi.Se accepta animale de companie (posibil sa se perceapa taxesuplimentare). Nu se fumeaza in camere si spatiile inchise.

Facilitati camere : Aparthotelul ofera apartamente cu un sau doua dormitoare, ideal pentru familii cu copii si nu numai.
Aparthotelul are apartamente cu un dormitor, pentru 2 sau 3 persoane, daca accepta sa foloseasca canapeaua extensibila (suprafata apartamentului este de 52-65 m2, format dintr-un dormitor, un living cu un colt de bucatarie si o zona unde se poate servi masa, baie cu dus sau cada, balcon).
Aparthotelul are apartamente cu doua dormitoare, pentru 4 sau 5 persoane, daca accepta sa foloseasca canapeaua extensibila (suprafata apartamentului este de 80-100 m2, format din doua dormitoare, un living cu un colt de bucatarie si o zona unde se poate servi masa, baie cu dus sau cada (unele apartamente de acest gen au doua bai), balcon).

**********

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.