Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VIHREN PALACE SKI & SPA

Descriere

Hotelul este amplasat la aproximativ 80 m departare de statia de telegondola si la 300 m distanta de centrul localitatii Bansko. Servicii incluse: Taxa de statiune si de reprezentanta Cina Revelion

Locatie: Hotelul este amplasat la aproximativ 80 m departare de statia de telegondola si la 300 m distanta de centrul localitatii Bansko.

Facilitati camere: Apartamentele si studiourile sunt elegant decorate si dispun de balcon, TV prin satelit, telefon, minibar sau minifrigider, internet prin cablu, baie cu dus/cada si uscator de par.

Tipuri de camera:

- Studio: spatios, prevazut cu 2 paturi single si o canapea extensibila;

- Apartament cu 1 dormitor: dispune de dormitor cu 2 paturi single si living prevazut cu canapea extensibila;

- Apartament cu 2 dormitoare: format din living cu o sofa extensibila, un dormitor cu pat dublu si un dormitor cu 2 paturi twin.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor club pentru copii, piscina interioara, fitness, sauna, baie de aburi, restaurant, bar, internet wifi in spatiile comune, parcare exterioara cu numar limitat de locuri, iar contra cost garaj, masaj, solar, tratamente spa, transfer de la hotel la statia de teleski.

Facilitati ski: statia de teleski la 800m, partie de ski in apropiere.

Intrare: Zilnic.

Durata sejur minim: 1 noapte. In perioada 27.12.2013 – 01.01.2014, sejur minim de 4 nopti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.