Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ST IVAN RILSKI SPA & APTS

Descriere

Hotelul este amplasat la aproximativ 800 m departare de statia de telegondola si 1.5 Km distanta de centrul localitatii Bansko. Servicii incluse: Taxa de statiune si de reprezentanta Cina Revelion Nu sunt incluse: Cina Craciun (Optional): 33 euro/ adult si 16 euro/ copil (6 - 11.99) *In cazul in care turistii opteaza pentru aceste servicii, ele se vor adauga ulterior in rezervare (vor fi solicitate prin nota in rezervare sau e-mail catre responsabilul de destinatie, iar costul acestora se va adauga la pretul final al rezervarii).

Locatie: Hotelul este amplasat la aproximativ 800 m departare de statia de telegondola si 1.5 Km distanta de centrul localitatii Bansko.

Facilitati camere: Camerele sunt prevazute cu balcon, centrala electrica, tv prin cablu, internet prin cablu, telefon, minibar, baie proprie.

Tipuri de camera:

- Dubla Standard: prevazuta cu un pat dublu sau 2 paturi single si un fotoliu extensibil;

- Studio: dispune de pat dublu si o canapea extensibila, chicineta echipata cu vesela, cuprot cu microunde, fierbator, expresor, toaster, plita electrica, aspirator, cuptor, fier si masa de calcat;

- Apartament Family: dispune de dormitor cu pat dublu si living cu o canapea extensibila, chicineta echipata cu vesela, cuprot cu microunde, fierbator, expresor, toaster, plita electrica, aspirator, cuptor, fier si masa de calcat.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie, piscina interioara, sauna, baie de aburi, sala de fitness, servicii de animatie pentru copii, restaurant, mehana-restaurant traditional bulgaresc, sala de conferinta, iar contra cost tratamente spa, servicii de infrumusetare, baie turceasca, masaj, solar, masa de tenis, biliard..

Facilitati ski: statia de telegondola la 800 m departare, transfer cu autobuzul la/de la statia de telegondola, circula la interval de 15 minute.

Intrare: Zilnic.

Durata sejur minim: 1 noapte. Exceptie: In perioada 28.12.2013 – 03.01.2014, sejur minim 4 nopti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.