Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARK HOTEL GARDENIA

Descriere

Hotelul este amplasat la aproximativ 50 m departare de skilift si la 900 m distanta de centru localitatii Bansko. Servicii incluse: Taxa de statiune si de reprezentanta Cina Revelion & Cina Craciun

Locatie: Hotelul este amplasat la aproximativ 50 m departare de skilift si la 900 m distanta de centru localitatii Bansko.

Facilitati camere: Camerele sunt elegant decorate si dispun de tv prin satelit, telefon, minibar, seif, internet wifi gratuit, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, halat de baie; unele camere dispun si de balcon.

Tipuri de camera:

- Dubla standard: prevazuta cu 2 paturi twin sau un pat dublu, poate si echipata cu fotoliu extensibil;

- Dubla Economy: prevazuta cu un pat dublu sau 2 paturi single, fara posibiltatea suplimentarii unui loc in camera;

- Dubla Deluxe: spatioasa, prevazuta cu pat dublu si o canapea extensibila;

- Dubla Family: spatioasa, cu o capacitate maxima de 4 locuri, dispune de un pat dublu si alte doua locuri pentru dormit (poate fi o canapea extensibila sau 2 paturi single);

- Apartament cu 1 dormitor: dispune de dormitor cu pat dublu, living prevazut cu canapea extensibila, baie cu jacuzzi pentru 2 persoane si cabina de dus.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant, internet wifi la receptie, camera pentru depozitat echipamentul sportiv de ski, bar cu semineu, mehana – restaurant traditional bulgaresc, sala de jocuri, sala de conferinta cu o capacitate de pana la 120 de locuri, sauna, baie de aburi, sala de fitness, iar contra cost masaj, inchirierea mesei de tenis, tratamente spa, parcare.

Facilitati ski: transport pana la telecabina, autobuzul circuland intre orele 08:45 -11:15, la aproximativ 30 min, 50 distanta departare pana la skilift.

Intrare: Zilnic.

Durata sejur minim: 3 nopti. Exceptie: In perioada 28.12.2013 – 01.01.2014, sejur minim de 5 nopti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.