Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elit Palace Spa


Descriere

LOCALIZARE: 50 km de aeroportul din Varna, 487 km de Sofia - capital Bulgariei, 40 km de orasul Varna, 6 km de statiunea Albena, chiar langa Gradina Botanica si Palatul Reginei Maria, la 400 m de plaja.

FACILITATI CAMERE: toate camerele sunt dotate cu: balcon, baie cu cada, papuci si halate de baie, aer conditionat individual, TV LCD cu 40 de canale, acces internet wireless gratuit, mini bar ( contra cost ), room service ( contra cost ), prosoapele si lenjeria se schimba la 3 zile, curatenie zilnica in camera. Camerele duble dispun de 2 paturi twin / pat dublu iar apartamentele cu living si dormitor au camerele separate.

FACILITATI HOTEL: Hotelul are 54 de camera spatioase (aprox 30 mp) si 7 suite, lobby bar, restaurant cu gradina de vara, disco bar, centru spa si wellness echipat cu: piscina interioara ( semiolimpica ) si exterioara ( cu sectiune pentru copii ), lounge bar, sauna infrarosu, sauna finlandeza, sauna cromatica, baie de aburi, cabina de gheata, zona de relaxare cu bani ergonomice incalzite, fitness, Jacuzzi, adventure showers, masaje, solar, salon de mainchiura /pedichiura, parcare.

GRATUIT: accesul la piscine interioara si exterioara, sezlonguri si umbrelute la piscine, parcare, infrasauna, sauna finlandeza, sauna cromatica, Jacuzzi, baie de aburi, cabina de gheata, loc de joaca pentru copii, o sticla de vin si fructe in camera, la un Sejur de 7 nopti - o cina romantica gratuita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.