Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Afroditi Venus Beach Hotel and Spa


Descriere

Amplasare

Resortul, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în centrul localității Kamari, în apropiere de mare. Stațiile mijloacelor locale de transport în comun se află chiar în fața ușii.

Dotări

Clienților le stau la dispoziție 129 de camere de nefumători. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Resortul cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un spațiu cu televizor, o bibliotecă, un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer și serviciile unui valet. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Complexul de vacanță are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește un balcon sau o terasă. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. În caz de necesitate pot fi solicitate paturi pentru copii. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Echiparea este completată de un telefon, un televizor cu ecran plat și WiFi (gratuit). În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.

Sport/divertisment

Clienții se pot odihni în mod activ în zona cu piscine cu 2 piscine în aer liber. Piscina acoperită oferă băi plăcute indiferent de vreme. În plus, există o zonă cu apă de mică adâncime pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu un spa și un salon de înfrumusețare. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locul de cazare dispune de un bar. Clienții vor găsi o atmosferă confortabilă și bucate delicioase în cele 2 restaurante de nefumători (sunt disponibile scaune înalte pentru copii) Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare demipensiune. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten, feluri de mâncare vegetariene și mâncare vegană. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. Complexul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie