Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hibiscus Boutique Hotel


Descriere

LOCALIZARE:
Hibiscus Boutique Hotel este amplasat in nordul coastei Mauritius. Aeroportul International Seewoosagur Ramgoolam este amplasat la 70 km de hotel, iar Gradina Botanica Sir Seewoosagur Ramgoolam se afla la 18 minute de mers cu masina.
FACILITATI:
Hotelul dispune de piscina, jacuzzi, centru wellness & spa (masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare), centru diving, activitati acvatice (pescuit, parasailing, submarine safari si waterski), activitati sportive: sala de fitness, volei, french bowling, tenis de masa, ciclism, golf si calarie; entertainment nights, organizari excursii, cinema, loc de joaca pentru copii, umbrele, sezlonguri, rent a car, librarie la receptie, servicii medicale, baby sitter si servicii de curatatorie
RESTAURANT:
-Main Restaurant dispune de mic dejun de la 7:00-10:00, pranz 12:00-15:00 si cina 19:30-22:30
-Main Bar 12:00-15:00
-Snack Bar 16:00-19:00
TIPURI DE CAMERE:
Toate tipurile de camere dispun de pat king size, minibar, seif, uscator de par, telefon, WI-FI, TV prin satelit
-Superior Room 47mp
-Junior Suite 52mp
-Senior Suite 60mp
-Royal Suite 94mp

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie